Årsmötet genomfört!

Årsmötet genomfördes med ett knappt 30 tal medlemmar. De förändringar som mötet beslutade bestod främst i en del förändringar i styrelsen. Den nya styrelsen ser ut så här:

Kenneth Tillberg

Per Tidvall

Ann-Louise Mårtensson

Berth Lindblom

Håkan Stengård

Ellinor Dahl

Rolf Andersson

Årsmötet väljer ordförande och styrelsen väljer inom sig övriga befattningar. De som stod i tur att väljas var Berth Lindblom (omval) och nyval av Ellinor Dahl och Rolf Andersson. Vi återkommer inom kort med mer information om vem som gör vad.

Såväl Niklas Callenmark som Mats Almgren avgick alltså från styrelsen. Niklas kunde inte medverka men Mats närvarade och blev avtackad.

Utöver sedvanlig gåva bidrog styrelsen med en digital analogklocka!

GEAB (Sara Jakobsson, John Erlandsson, Stefan Karlsson) genomförde föredrag om kommande satsningar i elnätet. Intressant och tankeväckande. Tillfälle gavs till frågor och vi kunde konstatera att det är stora beslut och stora satsningar som behöver hanteras på kort tid. Tyvärr verkar det finnas en hel del osäkerheter i sammanhangen mellan nationell strategi, stora elbehov och hur tillgodoses rörande produktion, lagring och distribution. Vi får anledning att återkomma i energifrågan och hoppas få göra det med GEAB och andra aktörer.

Länk till föredrag GEAB 2024-03-13 KG, Gotlands Tekniska Klubb_offentlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.